Geaccrediteerde nascholing
Menu

Hoe werkt Vraag & antwoord?

In deze rubriek kunt u als voorschrijver vragen over psychofarmaca stellen aan onze deskundige redactie. U kunt ook vragen raadplegen die de afgelopen jaren door uw collega’s zijn gesteld.

Bent u van plan om een vraag te stellen? Vermijd dan gegevens die tot herkenning van een patiënt kunnen leiden, zoals de naam, initialen, geboortedatum, woon- en/of geboorteplaats. Gegevens zoals de leeftijd en het geslacht van een patiënt mogen alleen worden genoemd als ze essentieel zijn voor de beantwoording van de vraag.

Uw vraag wordt door de redactie van Psyfar beantwoord conform de bij de redactie bekende actuele stand van de wetenschap. U krijgt geen advies over hoe u bij een bepaalde patiënt dient te handelen omdat daarvoor uitgebreide achtergrondinformatie vereist is. Ondanks alle zorg die wordt besteed aan een correcte beantwoording van uw vraag volgens de huidige richtlijnen en wetenschappelijke inzichten, zal noch de uitgever, noch de redactie aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout in de beantwoording van een vraag.

U ontvangt binnen drie werkdagen antwoord op uw vraag.

Stel een vraag of lees de eerder gestelde vragen