Over cursussen

Welke cursussen bieden jullie aan?

We hebben momenteel twee praktijkgerichte basiscursussen psychofarmacologie ontwikkeld; één voor psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde en ziekenhuisapothekers en één voor verpleegkundig specialisten GGZ getiteld Psychofarmaca in de praktijk.

In het najaar zullen we ook een aantal masterclases gaan organiseren. Meer informatie treft u aan bij het onderdeel cursussen. Houdt u de site dus in de gaten.

Hoe kan ik me opgeven voor een cursus?

U kunt zich opgeven via het cursusgedeelte op deze website. Hiervoor hoeft u geen lid van Psyfar te zijn; inschrijving voor de cursussen is ook mogelijk voor niet-leden. Leden ontvangen korting.

Ik wil de cursus graag volgen, maar ik kan niet op één van de genoemde data. Wat nu?

De kans is groot dat wij de cursussen spoedig gaan herhalen. Geeft u direct bij uw inschrijving aan dat u één dag(deel) in een volgende serie wilt volgen, dan plaatsen wij u op de deelnemerslijst. In principe is het niet mogelijk om bij ziekte of andere omstandigheden uw cursusdag in een nieuwe reeks in te halen.  

Zijn de cursussen geaccrediteerd?

Alle cursussen die we binnen Psyfar aanbieden zijn geaccrediteerd door de accrediterende instanties. Meer informatie hierover treft u aan bij de cursus van uw keuze.

Zijn de genoemde prijzen in- of exclusief btw?

Alle prijzen zijn inclusief BTW.