Geaccrediteerde nascholing
Menu

Over lid worden

Wat houdt een abonnement op Psyfar in?

Een lidmaatschap op Psyfar biedt u het volgende:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift Psyfar;
  • onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.psyfar.nl dat u optimaal ondersteunt bij uw dagelijkse praktijk;
  • 4 e-learningmodules bij ieder tijdschriftnummer; per jaar kunt u 16 e-learningmodules doorwerken en met goed gevolg afleggen waarmee u in totaal maximaal 16 door de NVVP, de NVZA en VSR geaccrediteerde nascholingspunten kunt behalen.

Wat kost een abonnement op Psyfar?

De actuele prijzen van een abonnement vind u op de abonneren pagina. 

Toegang tot de website van Psyfar is voorbehouden aan individuele leden. Het is niet toegestaan inloggegevens met anderen te delen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van Psyfar op deze website, klik hier.

Is Psyfar alleen bedoeld voor psychiaters en apothekers?

Nee, Psyfar is ook een belangrijk medium voor verpleegkundig specialisten en andere voorschrijvers van psychofarmaca, zoals huisartsen. Ook kan Psyfar interessant zijn voor wetenschappelijk onderzoekers aan een universiteit of in de farmacie.

Ik ben aios psychiatrie. Kan ik ook lid worden van Psyfar?

Ja, dat kan. Aios psychiatrie ontvangen 50% korting op het lidmaatschap en betalen €229,- (€ 210,09 excl BTW). Voor dit bedrag ontvangt u vier edities per jaar alsmede toegang tot de site met het gehele archief, de rubriek Vraag-Antwoord, het Artikel van de Week en Meet the Expert. Hebt u uw opleiding afgerond? Via klantenservice@psyfar.nl kunt u uw lidmaatschap aanpassen, waardoor u vanaf dat moment ook de e-learning kunt volgen en geaccrediteerde nascholingspunten kunt behalen.

Onze instelling/bibliotheek wil lid worden van Psyfar. Kan dat?

Zeker, u kunt de uitgeverij benaderen voor meer informatie via dit mailadres of 030-63 55 060.

Is toegang tot de website van Psyfar via onze bibliotheek mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. De informatie en de e-learning op www.psyfar.nl is bestemd voor individuele leden. Het is niet toegestaan om via de bibliotheek (of andere afdeling) inloggegevens van een lidmaatschap te delen. Natuurlijk is een abonnement op alleen het papieren tijdschrift voor de bibliotheek wel mogelijk; u kunt contact opnemen met klantenservice@psyfar.nl.

Ik wil alle psychiaters en/of apothekers in mijn ziekenhuis lid maken van Psyfar. Kan dat? En is een collectief lidmaatschap voordeliger?

Dat kan zeker en het is inderdaad zeer voordelig. U kunt een offerte aanvragen via de klantenservice (klantenservice@psyfar.nl).

Ik woon in het buitenland en wil alleen het nascholingstijdschrift Psyfar ontvangen. Wat kost dit?

Voor Nederlandstalige psychiaters en apothekers in het buitenland, is Psyfar bijzonder geschikt. Twee van de drie componenten van het abonnement zijn immers online te benaderen van waar dan ook ter wereld. U betaalt dezelfde abonnementsprijs als Nederlandse abonnees. Maar u betaalt ook de werkelijke verzendkosten voor het tijdschrift en de certificaten die bij de kennistoets horen.

De toeslagen voor het buitenland zijn:

  • Binnen Europa is € 44,50
  • Buiten Europa is € 59,50

Mijn partner is ook psychiater. Wij hoeven maar één tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

Psyfar is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen en de toegang tot en het gebruik van het online kenniscentrum zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor Psyfar zitten in de totstandkoming van de onderdelen en niet zozeer in de druk- en verzendkosten van een tijdschrift. Wij geven in dit scenario dus geen korting.

Is Psyfar echt onafhankelijk van enige beïnvloeding vanuit de farmaceutische industrie?

Het kenniscentrum Psyfar is volledig onafhankelijk van de farmaceutische industrie. Geen van de onderdelen van de website, de cursussen of het tijdschrift worden gesponsord. Redactie en uitgever garanderen volledige redactionele onafhankelijkheid bij de samenstelling van de inhoud van het tijdschrift.