Geaccrediteerde nascholing
Menu

Ketelaars, C.E.J.

Cees Ketelaars (1958) is (kinder)psychiater en hoofd behandelzaken van het Autisme Team Noord-Nederland, tevens is hij sinds maart 2009 behandelinhoudelijk verantwoordelijk psychiater bij het Centrum Autisme te Alkmaar. 
Hij promoveerde in 1990 in de Farmacologie aan de Geneeskunde Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van 1990 tot 1995 werd de opleiding tot psychiater en het aantekeningsjaar kinderpsychiater volbracht aan het Universitair Medisch Centrum te Groningen. Van 1995 tot 2005 was hij werkzaam als Universitair Docent Kinderpsychiatrie aan de Rijksuniversiteit Groningen, tot 2009 als kinderpsychiater bij Accare (Universitair Centrum Kinder-en Jeugdpsychiatrie) en tot op heden als psychiater bij het Autisme Team Noord-Nederland.
Ketelaars is medeauteur van diverse artikelen op het gebied van epidemiologie, farmacotherapie, genetica en diagnostiek van Autisme Spectrum Stoornissen. Daarnaast is hij actief als redacteur en auteur van hoofdstukken in boeken over psychofarmaca bij kinderen en jeugdigen, farmacotherapie bij autisme (tevens in het kader van de NVVP richtlijn ASS) en diagnostiek bij volwassenen met autisme. Ketelaars is als docent verbonden aan de cursus psychofarmacologie bij kinderen en jeugdigen van Moleman Psychopharmacology.
Conflict of interest
Geen

Laatst bijgewerkt d.d. 7 maart 2009