Geaccrediteerde nascholing
Menu

I. (Ingeborg) Wilting

ziekenhuisapotheker, Klinische farmacie, UMC Utrecht, Universiteit Utrecht, Bètafaculteit, Farmaco-epidemiologie en farmacotherapie

Ingeborg Wilting (1975) studeerde van 1993 tot 2000 farmacie aan de Universiteit Utrecht. Zij was werkzaam als apotheker in het Altrecht Instituut voor Geestelijke Gezondheidszorg in Utrecht van 2000 tot 2002. Daarna, tot april 2007, werkte zij als ziekenhuisapotheker in opleiding op de afdeling Klinische Farmacie in het TweeSteden Ziekenhuis en het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Zij combineerde haar opleiding tot ziekenhuisapotheker met promotieonderzoek aan het Utrechtse instituut voor farmaceutische wetenschappen.
Vanaf april 2007 was zij werkzaam bij de afdeling Klinische Farmacie van het UMC Utrecht, waar zij de opleiding tot ziekenhuisapotheker en haar promotietraject afrondde. Zij is inmiddels gestart met de opleiding tot klinisch farmacoloog.
Sinds maart 2008 is Ingeborg Wilting als ziekenhuisapotheker aangesteld bij de afdeling Klinische Farmacie in het UMC Utrecht, waar zij zich vooral richt op het optimaliseren van de farmaceutische gezondheidszorg en farmaceutisch onderzoek vanuit de dagelijkse klinische praktijk.


Laatst bijgewerkt: februari 2009