Geaccrediteerde nascholing
Menu

Accreditatie

Alle uitgaven en producten binnen Psyfar zijn geaccrediteerd door de NVvP, de NVZA en de VSR. Het tijdschrift is geaccrediteerd voor 16 punten per jaar (4 per editie). Sinds het voorjaar van 2016 mogen we ons verheugen in instellingsaccreditaties van de NVvP en ABFE. Een garantie voor kwaliteit.

Daarnaast, in het kader van de regeling 'nascholing buiten het eigen vakgebied' van de KNMG (zie www.knmg.nl), door vele andere wetenschappelijke verenigingen.

Mededeling van Verenso

Per 1 januari 2010 erkent Verenso op het gebied van medisch-inhoudelijke nascholing de toegekende accreditatiepunten van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

Verenso heeft dit besloten omdat aanbieders van nascholingen op het gebied van psychiatrie alleen accreditatie aanvragen voor specialisten ouderengeneeskunde en psychiaters.

Om deze aanbieders tegemoet te komen voor wat betreft de kosten, heeft Verenso besloten de toegekende accreditatiepunten van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) over te nemen.

De overige nascholingen, zoals het Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie en de bijeenkomsten, zijn afzonderlijk geaccrediteerd. Meer informatie treft u aan bij de betreffende pagina’s.