Geaccrediteerde nascholing
Menu

Meet the expert 

Meet the expert is een maandelijks, live, online vragenuur over een populair deelonderwerp binnen de psychofarmacologie. Op iedere eerste maandag van de maand, van 20:30 tot 21:30 uur, gaan Nederlandse en Vlaamse experts in op uw vragen en casuïstiek. 

Let op: Normaal gesproken is Meet the expert alleen toegankelijk voor abonnees van Psyfar. Omdat 2020 voor iedereen zo anders loopt dan verwacht, hebben we besloten alle uitzendingen van 2020 open te stellen voor alle psychiaters en (ziekenhuis-)apothekers. Dat betekent dat iedereen kosteloos kan deelnemen. Accreditatie voor 1 uur per uitzending is verkregen bij het NVvP. Bent u geen psychiater? Dan ontvangt u na afloop een certificaat!


De eerstevolgende uitzending van Meet the Expert is op maandag 6 oktober tussen 20.30 en 21.30 uur en wordt verzorgd door psychiater dr. Marianne Destoop. Zij zal ingaan op de 'therapeutische behandeling met illegale middelen' en vertelt daarbij over onderzoek naar o.a. cannabinoïden, psychedelica en stimulantia. Via deze link schrijft u zich in voor dit webinar!


 
Naar Meet the expert *

* Alleen voor abonnees. Als u nog niet bent ingelogd wordt om uw gegevens gevraagd.

Wat is Meet the expert?