Nationaal Congres 2016 - Farmacotherapie in de Psychiatrie

Schrijf u nu in voor het congres Farmacotherapie in de Psychiatrie: al tien jaar het enige onafhankelijke, exclusief op farmacotherapie in de psychiatrie gerichte congres in Nederland en België. Psychiaters, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde waarderen dit congres met gemiddeld een 8,4! Noteer donderdag 13 oktober alvast in uw agenda.

Na vele positieve reacties hebben we ook dit jaar gekozen voor theater en congrescentrum Flint in Amersfoort; een mooie centraal in Nederland gelegen locatie.

Het congres brengt u in drie plenaire sessies en twee interactieve workshoprondes op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de psychofarmacologie van dit moment. De focus ligt daarbij volledig op de klinische praktijk. U kunt een keuze maken uit maar liefst acht interessante workshops waardoor u ervan verzekerd bent dat u wordt bijgeschoold op de voor u meest relevante onderwerpen. Maak uw keuze uit het aanbod en schrijf u in.

  • Beproefde opzet met plenaire sessies en interactieve workshops;
  • Volledig onafhankelijk en ongesponsord;
  • In één dag op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen;
  • Bevlogen sprekers die een brug slaan tussen wetenschappelijke inzichten en de praktijk;
  • Met de uitreiking van de Dr. Peter Moleman Penning 2016
  • Centrale locatie.

De kosten bedragen voor leden van Psyfar €380,-. Niet-leden betalen voor deelname €425,- (dit is inclusief BTW, catering en parkeerkosten).

Dagvoorzitter: Dr. H. Mulder, ziekenhuisapotheker in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en hoofdredacteur en wetenschappelijk directeur Psyfar.

De KNMG-pilot nascholing buiten het eigen vakgebied is onlangs omgezet in regulier beleid, hierdoor tellen 'vreemde' punten ook mee voor uw registratie.