Geaccrediteerde nascholing
Menu

Nascholen op maat

met een incompany van Psyfar

Bent u op zoek naar kwalitatieve, ongesponsorde nascholing over psychofarmacologie voor u en uw collega's? Psyfar biedt vanaf 15 personen incompany cursussen en masterclasses aan. Dit kan op uw eigen locatie, een andere locatie naar keuze of online. Ons uitstekende docententeam brengt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Alle cursisten krijgen, in het kader van zelfstudie, volledige toegang tot www.psyfar.nl.

Cursusprogramma naar keuze

Een incompany cursus of masterclass kan worden verzorgd op basis van ons reguliere aanbod, of geheel worden afgestemd op de opleidingsbehoefte binnen uw instelling. Onderwerp en duur van de cursus zijn naar wens aan te passen: van een korte bijeenkomst van één middag tot een verdiepende, meerdaagse nascholing. Vanwege het interactieve programma hanteren we over het algemeen een groepsgrootte van maximaal 35 personen.

Aantrekkelijke korting

De prijs van een reguliere cursus of masterclass is € 200,- tot € 250,- per dagdeel, inclusief BTW, cursusmateriaal en online toegang tot Psyfar. Voor een incompany bieden wij u, afhankelijk van het aantal cursisten, een aantrekkelijk, gereduceerd tarief.

 Aantal deelnemers  Kortingspercentage
 15 - 19  10%
 20 - 24  20%
 25 of meer  25%

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Psyfar voor meer informatie en een persoonlijk aanbod. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 030 63 55 060 of contact opnemen met onze congresmanagers via evenementen@prelum.nl

N.B. Wilt u liever met meer collega’s binnen uw instelling deelnemen aan één van onze cursussen op de reguliere nascholingskalender? Wij bieden u aantrekkelijke kortingen als u zich met 5 of meer personen tegelijkertijd inschrijft. Informeer naar de mogelijkheden via evenementen@prelum.nl

Psyfar organiseerde eerder incompany's voor:

ggzcentraal logo pad 1

stichting centrum 45 logo

ggz ingeest 1

accare logo

emergis jpg

mondriaan

antes logo