Geaccrediteerde nascholing
Menu

Nascholen op maat

met een in-company van Psyfar

Bent u op zoek naar kwalitatieve, ongesponsorde nascholing over psychofarmacologie voor u en uw collega's? Psyfar biedt vanaf 15 personen in-company cursussen en masterclasses aan. Dit kan op uw eigen locatie of bij een locatie naar keuze. Ons uitstekende docententeam brengt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en alle cursisten hebben, in het kader van zelfstudie, volledige toegang tot www.psyfar.nl.

Cursusprogramma

Een in-company cursus of masterclass kan worden verzorgd op basis van ons reguliere aanbod, of geheel worden afgestemd op de opleidingsbehoefte binnen uw instelling. Onderwerp en duur van de cursus zijn naar wens aan te passen: van een korte bijeenkomst van één middag tot een intensieve, tweedaagse nascholing. Vanwege het interactieve programma hanteren we een groepsgrootte van maximaal 35 personen.

Wilt u met meer collega’s binnen uw instelling deelnemen aan één van onze cursussen? Wij bieden u aantrekkelijke kortingen als u zich met 5 of meer personen tegelijkertijd inschrijft.

Aantrekkelijke korting

De prijs van een reguliere cursus of masterclass is € 200,- tot € 250,- per dagdeel, inclusief BTW, cursusmateriaal en online toegang tot Psyfar. Voor een in-company bieden wij u, afhankelijk van het aantal cursisten, een aantrekkelijk, gereduceerd tarief.

 Aantal deelnemers  Kortingspercentage
 15 - 19  10%
 20 - 24  20%
 25 of meer  25%

 

Neem contact op met Psyfar voor meer informatie en een persoonlijk aanbod, geheel vrijblijvend. U kunt ons bereiken op 030 63 55 060 of via incompany@psyfar.nl.

Psyfar organiseerde eerder in-company's voor:

ggzcentraal logo pad 1

stichting centrum 45 logo

ggz ingeest 1

accare logo

emergis jpg

mondriaan

antes logo