Cursussen, masterclasses en congressen

 

Psyfar organiseert sinds 2013 praktijkgerichte cursussen voor voorschrijvers van psychofarmaca. De opzet, inhoud en organisatie van onze cursussen sluiten naadloos aan op de uitgangspunten van Psyfar: kwalitatief hoogstaand, praktijkgericht, onafhankelijk en ongesponsord. Ons uitgebreide, uitstekende docententeam bestaat uit psychiaters, ziekenhuisapothekers en verpleegkundig specialisten die met beide benen op de grond en midden in de klinische praktijk staan. Zij slaan een herkenbare brug tussen de theorie en uw dagelijkse praktijk. In de cursusprogramma’s is veel ruimte voor uw eigen input en casuïstiek. Gedurende de cursus krijgt u gratis toegang krijgt tot alle informatie op www.psyfar.nl in het kader van zelfstudie.  Bent u al lid van Psyfar? Dan ontvangt u een aantrekkelijke korting op de cursusprijzen.

Psyfar verzorgt ook in company cursussen en masterclasses, klik hier voor meer informatie.

Reset filter

Voor: Verpleegkundig specialisten GGZ, Verpleegkundig specialisten, Psychiaters, Kinderartsen, Kinder- en Jeugdpsychiaters, Gynaecologen

14 december 2017
Muntgebouw, Utrecht

 

Onze sprekers

 

 

Enkele reacties van deelnemers aan onze bijeenkomsten:

De docenten zijn kundig en daardoor zeer inspirerend. Ik heb in één dag erg veel geleerd.

Hoog niveau: praktische handvatten voor de klinische praktijk

Goed dat er veel aandacht is voor somatiek. Dit brengt je terug naar je basis als arts.

Deze masterclass is een absolute meerwaarde in nascholing

Op deze pagina treft u ons uitgebreide cursusaanbod aan. Wilt u meer informatie? Stuur dan een bericht naar klantenservice@psyfar.nl.