Geaccrediteerde nascholing
Menu

Maak kennis met onze hybride congressen: kies zelf voor deelname op locatie of online!

31 mei 2022 Geen reacties

In 2022 staan er bij Psyfar diverse geaccrediteerde congressen op de rol: vakinhoudelijke en praktijkgerichte nascholingsdagen waarmee u zich verder bekwaamt in de psychofarmacologie. 


De Themadag Psychiatrie en somatiek
Op donderdag 5 juli bent u bijvoorbeeld van harte welkom bij de Themadag Psychiatrie en somatiek in Apeldoorn. Niet getreurd als u niet naar de locatie kunt komen, want aansluiten via de livestream is ook weer mogelijk! Neem op die manier deel vanaf een locatie naar keuze en maak de lezingen van Danielle Cath, Robert Jan Osse (over delirium in het ziekenhuis) en Nini de Boer (over psychofarmacagerelateerde gewichtstoename) van dichtbij mee! Kies voor het middagprogramma zowel op locatie als online voor twee  van de workshops over bijvoorbeeld lichamelijk onderzoek, toxicologie, bewegingsstoornissen en labuitslagen. 

Het Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie
Ook het Nationaal Congres Farmacotherapie in de Psychiatrie op donderdag 6 oktober vindt plaats in deze 'hybride' vorm. We zijn te gast bij Flint in Amersfoort en maken vanaf daar ook online deelname mogelijk. In je eigen woonkamer ervaar je de intimiteit en  dynamiek van de zaal, kun je vragen stellen en je netwerk vergroten. 

Save de date voor de Themadag Seks en de Themadag Kind & Jeugd! 
Dit najaar organiseren we tevens de Themadag Seks en psychiatrie (20 september) en de Themadag Kind & Jeugd (1 december), beiden ook als fysiek én online congres. Meer informatie volgt spoedig via de website en nieuwsbrief van Psyfar! 


Ga voor de actuele nascholingsagenda naar www.psyfar.nl/bijeenkomsten! 

Bekijk de actuele nascholingsagenda

Om ook te reageren moet u eerst inloggen (alleen voor leden).

Abonneren