Geaccrediteerde nascholing
Menu

De brochure met het nieuwe Psyfar cursusaanbod is verschenen!

14 september 2020 Geen reacties

Het afgelopen voorjaar noodzaakte COVID-19 ons om snel aanpassingen te maken in het cursusprogramma van Psyfar en Psyfar vs. We hebben veel fysieke nascholingen omgebouwd tot online webinars en hier veel van geleerd! Ondanks dat het virus nog rondwaart, hebben we nu voor u wederom een mooi nascholingsaanbod samengesteld voor de komende maanden, waarmee u uw kennis over psychofarmacologie op peil houdt en nascholingspunten behaalt.

Met trots presenteren wij u daarom onze nieuwe digitale najaarsbrochure! Met daarin een gevarieerd palet aan cursussen, masterclasses, congressen en webinars, samengesteld in samenwerking met onze redacteuren en docenten.

Dit najaar hebben we twee primeurs: we organiseren voor de eerste keer de Themadag Seksuele functiestoornissen in de psychiatrie én voor de eerste keer de tweedaagse masterclass Antidepressiva & Antipsychotica speciaal voor openbaar apothekers (tevens opgenomen in StipCo).

Tot slot informeren wij u graag dat onze grotere bijeenkomsten dit najaar plaatsvinden als 'hybride' evenementen. U kunt dus zelf kiezen voor deelname op locatie (maximaal 100 deelnemers) óf deelname aan de online versie!

Blijf ons vooral ook volgen via de websites www.psyfar.nl en www.psyfarvs.nl of via LinkedIn voor ons laatste nieuws. Wij zullen ons aanbod namelijk continu vergroten en verdiepen met nieuwe activiteiten die erop zijn gericht om u als professional optimaal te ondersteunen.

Hopelijk tot ziens bij onze (online) nascholingen van 2020!

Mede namens redactie en medewerkers,
Ing. Alex Langhout (uitgever Psyfar)

Om ook te reageren moet u eerst inloggen (alleen voor leden).

Abonneren